Trådløse nyheder fra Ultrasone

Trådløse nyheder fra Ultrasone

Ultrasone Go Bluetooth – fremragende lyd og trådløs frihed

Go Bluetooth er udstyret med det anerkendte Bluetooth aptX® transmission-system og er designet med Ultrasones egen S-Logic®-teknologi, hvor transducerne er assymetrisk placeret. Dette i kombination med hovedtelefonernes lukkede konstruktion resulterer i en fremragende tredimensionel lyd, som du kan nyde overalt, når du er på farten. Go Bluetooth skåner også ørerne, da S-Logic®-teknologien gør, at 3 til 4 dB mindre lydtryk er nødvendigt for at opnå den samme opfattede volumen.

Som følge af den integrererede mikrofon kan Go Bluetooth også bruges som headset til telefonopkald. Blød polstring og lav vægt på kun 162 gram giver hovedtelefonerne en rigtig behagelig komfort.

Ultrasone Sirius – Bluetooth-adapter til Ultrasone Performance-serien
SIRIUS kombinerer Performance-seriens fremragende lydkvalitet med trådløs bekvemmelighed og fejlfri lydoverførsel via aptX® Bluetooth-system, der er anerkendt for at give streaming i en utrolig høj og tabsfri kvalitet.

Ultrasone har udviklet et modul, der gør alle hovedtelefoner i Performance-serien til Bluetooth-hovedtelefoner. SIRIUS er designet præcist til Performance-seriens hovedtelefoner – den buede form følger designet af hovedtelefonerne, så man lægger næsten ikke mærke til adapteren, der også kun vejer 12 gram.

Ud over sin funktion som Bluetooth-modtager er SIRIUS også en hovedtelefonforstærker. Integreret mikrofon gør det muligt at bruge Performance-hovedtelefoner som headset til at foretage opkald med en smartphone/tablet eller til trådløs kommunikation under spil. Batteri med op til 12 timers driftstid er inkluderet.

 

Ultrasone NAOS digital-analog konverter og hovedtelefonforstærker

Nu behøver du ikke længere være underlagt de ofte ret billige komponenter i dine devices, der gør at din musik ikke kan høres i en ordentlig kvalitet. Brug NAOS sammen med et par Ultrasone hovedtelefoner, så får du lyd i høj kvalitet – selv på farten. NAOS tillader en konverteret sampling rate på op til 192 kHz og en opløsning på 24 bits, så ikke kun MP3-filer eller ukomprimerede signaler kan forbedres med NAOS – high resolution streaming-kilder kan også afspilles i utrolig kvalitet.

Efter konverteringen fra digital til analog lyd fortsætter signalet gennem en high-performance forstærker, der er optimeret til en lang række af hovedtelefoner, så hvad enten det er hovedtelefoner i full-size eller en in-ear-model, vil NAOS kunne give et optimalt signal via Jack-tilslutningen. NAOS kan også bruges med aktive højttalere eller upstream fra en forstærker ved at bruge det konverterede signal som kilde til højttaler-playback. NAOS kører på strøm fra den enhed, den er tilsluttet, så der er ikke behov for yderligere strømforsyning.

NAOS er stor i lyden, men lille i dimensioner – L: 46 mm x B: 18 mm x D: 6 mm – og med en vægt på kun 6 gram. Kabler til USB C, Mikro USB, Lighning og USB A. Praktisk taske til NAOS + kabler medfølger.

NAOS fungerer på stort set alle platforme – smartphone (iOS/Androids*), tablet samt Notebook/Computer (Mac OS, Windows).

*I sjældne tilfælde kan der være Android-telefoner (fra før 2015), der ikke fungerer med NAOS. Dette skyldes individuel basisprogrammering fra mobiltelfon-producenter. Dette problem kan evt. løses ved installere en 3. parts Player (fx USB audio).

Blog kommentarer
Kommenter
Hurtig levering
Hurtig levering

Dag til dag levering på lagervarer

Kundeservice alle hverdage
Kundeservice alle hverdage

Vores telefoner er åbne mellem 08:00 - 16:00

Gratis support
Gratis support

På alle vores produkter

Sikker betaling
Sikker betaling

Betal med både kreditkort eller Mobilepay