TT+ Audio nye GTX systemer

TT+ Audio nye GTX systemer

TT+ Audio afslører GTX line array til "large-scale" touring


Med lanceringen af det nye TT+ navn har brandet afsløret sit første produkt i form af GTX line array-systemet, en løsning, der siges at løse hele rækken af udfordringer, som turnerende lydprofessionelle og installatører af store spillesteder står over for.

Vores nye GTX Line Array System er kulminationen på 70 års erfaring med at levere højttalersystemer til verdens førende lydvirksomheder,” sagde Alessandro Manini, R&D-direktør for TT+ AUDIO. "Vores mål er at udnytte denne erfaring til at løse hele spektret af udfordringer, som turnerende lydprofessionelle og installatører af store spillesteder står over for. Med udgangspunkt i en kompromisløs filosofi brugte vi de seneste to år på at teste og forfine GTX-systemet i både indendørs og udendørs spillesteder, for at finde den perfekte blanding af kraft og lydklarhed til alle typer begivenheder. Vi er meget stolte af det endelige resultat. Det er et lydsystem, der taler for sig selv.”


I modsætning til andre TT+ AUDIO-produkter adskiller GTX-systemet effektforstærkningen fra højttalerkabinettet og flytter den til nydesignede touring-racks, hver med op til tre XPS 16K 4-kanals DSP-forstærkere, der inkluderer AC-strøm, signalrouting og netværksforbindelser. Et enkelt vandtæt strømstik giver kabler fra rack til systemmoduler. Denne filosofi inden for strømstyring integrerer selv- og eksternt drevne TT+-moduler via RDNet-styringsplatformen til styring af hybridsystemer.

GTX-modeller inkluderer GTX 12 tre-vejs line array-modul, GTX 10 to-vejs line array-modul og GTS 29 højtydende subwoofer. Rackskab er konstrueret af vandtæt birkekrydsfiner og belagt med en langtidsholdbar polyurinstoffinish. Optimeret rigningshardware lover tur- og installationsbesætninger hurtig opsætning, når de er ophængt eller stablet, med anti-ranglelåse og en unik hængselsstangsmekanisme, der glider på plads, når den indstilles i spændings- eller kompressionstilstand.


TT+ AUDIOs nyudviklede præcisionstransducere siges at inkorporere avancerede motorstrukturer, flerlags svingspoler og overdimensionerede magneter til høj ydeevne og effekthåndtering. Proprietære wave guides giver derefter præcisionsdækning til kompressionsdrivere med et bredt udvalg. GTS-subwooferen, designet til hurtig acceleration, kan prale af to 19-tommers kegledrivere, hver med en sikker spids-til-spids stempelbevægelse på 56 mm. XPS 16K-forstærkeren leverer 16.000 W kontinuerlig effekt med høj dynamisk frihøjde og har proprietære højttalerpræstationsformende algoritmer.


Nu i version 5.0 kommer RDNet-administrationsplatformen med den nye design-, modellerings- og simuleringsplatform Shape D3D. Brugere kan definere en 3D-repræsentation af et spillested og bruge flere virtuelle mikrofoner eller kontrollere IR-modellerede målinger af simuleret systemrespons. RDNet importerer derefter data fra Shape D3D for at generere kontrol og levere fuldstændige konfigurationsdetaljer til systemet. Kontakt os for at høre mere om produkterne på telefon 43 99 88 77

 

Blog kommentarer
Kommenter
Hurtig levering
Hurtig levering

Dag til dag levering på lagervarer

Kundeservice alle hverdage
Kundeservice alle hverdage

Vores telefoner er åbne mellem 08:00 - 16:00

Gratis support
Gratis support

På alle vores produkter

Sikker betaling
Sikker betaling

Betal med både kreditkort eller Mobilepay