Nye håndholdte recordere fra Tascam

Nye håndholdte recordere fra Tascam

Så er der nye modeller af digitale, håndholdte recordere fra Tascam: DR-05X, DR-07X, DR-40X.

Disse 3 nye modeller er suveræne værktøjer til video-optagelser, voiceover, komponering af musik og sang, podcasts og interviews mv. De nye modeller har 2-in/2-out audio interface-funktion; tilslut recorderne med en computer eller iOS-enhed, så har du et USB audio interface, der kan både optage og afspille med DAW eller andet streaming-software – hvilket giver rigtig mange muligheder for live stream, podcast og andre former for digitale lyd-projekter. 

Alle nye DR-X-modeller kan prale af en helt opdateret brugerflade, der gør det nemt at få adgang til optagelse, justering af niveauer, sletning af optagelser, tilføjelse af markører og andre almindelige funktioner. DR-X-serien har endvidere Auto-Recording-funktion – recorderne kan indstilles til at begynde optagelse, når de opfanger en lyd, og deres Pre-Recording-funktion garanterer optagelser med op til 2 sekunders forudindspilningstid.

 

Modellerne er udstyret med små kondensatormikrofoner, der nemt håndterer både lille og stor lyd – op til 125dB SPL – og med så stor følsomhed, at hver detalje kommer med. Og med øget kapacitet til microSDXC-kort op til 128 GB, kan DR-X-serien bogstaveligt talt optage i dagevis. Brugerfladen er også opdateret med flersprogede menuer. 

Flere nye gode og praktiske features; en ny klar/lys baggrundsbelyst skærm, der er let at se selv i det klareste sollys, en ”diktat”-tilstand, som gør det muligt for brugeren at ”hoppe” i lydafspilningen i forudvalgte trin. Yderligere fordele er hastighedsstyring og Overwrite Mode (punch-in/punch-out), som giver brugerne mulighed for at vælge en præcis tid på optagelserne, hvorfra der så kan overskrives/optages over – endda med ét-niveaus fortrydelsesfunktion.

Se videoerne og læs mere om de 3 modellers detaljer under de respektive varenumre.

Blog kommentarer
Kommenter
Hurtig levering
Hurtig levering

Dag til dag levering på lagervarer

Kundeservice alle hverdage
Kundeservice alle hverdage

Vores telefoner er åbne mellem 08:00 - 16:00

Gratis support
Gratis support

På alle vores produkter

Sikker betaling
Sikker betaling

Betal med både kreditkort eller Mobilepay