THE BEST LIVE VOCAL MICROPHONE Earthworks SR117

THE BEST LIVE VOCAL MICROPHONE Earthworks SR117

DEN BEDSTE LIVE VOKAL MIKROFON

Earthworks SR117 kan det du altid har ønsket, at dine andre mikrofoner skulle lyde som, selv når du ikke kunne få EQ'en til at fungere.

SR117 har kraften og kvaliteten af en kondensatormikrofon med sikkerheden og kendskabet til en dynamik. Dens transcendente klarhed er nem at blande lige ud af æsken uden særlige korrigerende handlinger. Og dens exceptionelle mønsterkontrol på tværs af alle frekvenser giver maksimal feedbackafvisning. Men det er kun halvdelen af historien.

Den overordnede soniske ydeevne kommer ikke på bekostning af brugervenligheden. SR117 er bygget og designet til alle situationer - og til kunstnere på alle niveauer. Uanset om dette er din første mikrofon eller din sidste, er den utrolig tilgivende og sikker at bruge. Brug den med selvtillid på scenen, under gudstjeneste, optagelser og overalt derimellem

På grund af den hurtige og rene frekvensrespons vil SR117 ikke tilføje noget mudder til de lave frekvenser eller hårdhed til de høje. Den er stemt med rige, klare lavtoner, glatte, levende mellemtoner og åbne luftige høje, hvilket sikrer, at du ikke vil begrænse eller fremhæve din stemme på nogen unormal måde.

Den konsekvente mønsterkontrol muliggør mere retningsbestemthed og brugervenlighed, hvilket sikrer, at du holder en god tone og lydstyrke, selv når vokalister trækker sig væk. Og den stramme mønsterkontrol på tværs af alle frekvenser giver maksimal feedbackafvisning.

Se mere her: EWS-SR117

 

 

Blog kommentarer
Kommenter
Hurtig levering
Hurtig levering

Dag til dag levering på lagervarer

Kundeservice alle hverdage
Kundeservice alle hverdage

Vores telefoner er åbne mellem 08:00 - 16:00

Gratis support
Gratis support

På alle vores produkter

Sikker betaling
Sikker betaling

Betal med både kreditkort eller Mobilepay